Espardenya de Pagès, amb bacallà esqueixat
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Entrepà
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una llesca de pa de pagès rodó, de mig quilo (D.O. pa de pagès català)
- Un tomacó
- Un all pelat
- Oli d'oliva
- 200 grams, de bacallà esqueixat, dessalat
- Pebre negre en pols
1 racions
Elaboració
Primer de tot, torrem la llesca de pa, hi freguem un all, i la freguem amb el tomacó, tallat per la meitat.
Tot seguit, escampem el bacallà esqueixat pel damunt de la torrada, l'espolsem amb el pebre negre, (de forma moderada), i reguem l'espardenya, amb un bon raig d'oli d'oliva, i ja la podrem servir a taula.
30min
Notes
Farem tantes llesques, com persones hi hagin a taula.
Etiquetes: La meva cuina del bacallà Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2033 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.