Espardenya de Pagès, amb bacallà esqueixat

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una llesca de pa de pagès rodó, de mig quilo (D.O. pa de pagès català)
  • Un tomacó
  • Un all pelat
  • Oli d'oliva
  • 200 grams, de bacallà esqueixat, dessalat
  • Pebre negre en pols

1 racions

Elaboració

Primer de tot, torrem la llesca de pa, hi freguem un all, i la freguem amb el tomacó, tallat per la meitat.
Tot seguit, escampem el bacallà esqueixat pel damunt de la torrada, l'espolsem amb el pebre negre, (de forma moderada), i reguem l'espardenya, amb un bon raig d'oli d'oliva, i ja la podrem servir a taula.

30min

Notes

Farem tantes llesques, com persones hi hagin a taula.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2164 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: