Espardenya de Pagès, amb lluç fregit

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una llesca de pa de Pagès de mig, ( D.O. pa català )
  • Tres rodanxes de lluç fregit, del dia abans
  • Un all pelat
  • Un tomacó
  • Oli d'oliva

1 racions

Elaboració

Agafem la llesca de pa, la torrem, hi fregem l'all, i el tomacó, i ho reguem amb l'oli d'oliva. Seguidament, esqueixem el lluç pel damunt de la torrada, i ja la podrem servir a taula.

30min

Notes

Aquesta llesca, es fa sobretot, per aprofitar el lluç sobrant del dia abans.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2099 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: