Conill a la sidra

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Salpebreu els trossos de conill.
En una cassola al foc amb oli i mantega, fregiu els talls de conill. Quan estigui daurat, retireu-los i reserveu-los.
A la mateixa cassola, fregiu les cebes tallades a juliana, els xampinyons tallats a làmines i el bacó. Quan estigui tot ofegat, poseu-hi els conill i la sidra. Deixeu-ho coure uns 25 minuts.
Per servir-ho, poseu en el plat la salsa i damunt els talls de conill.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se