Filet de llom amb salsa roquefort (rellomillo)

Categoria:

Ingredients

5 racions

Elaboració

Salsa roquefort:

Agafem un cassó i posem el licor,conyar o whiski, després afeigim la nata amb sal, pebre i salsa perrins
Ara afegim el formatge roquefort al gust
Es posa al foc i la deixem reduir, anant-la remenant.

La carn:

Agafem la peça de carn sencera i la tallem a rodanxes de 2cm de guix aproximadament.
La posem a la paella amb una mica d'oli i la marquem
Ara la posem a una llauna del forn amb la salsa roquefort i ho coiem a 200ºc entre 5 i 10 minuts.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se