Col farcida

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per al farcit:

4 racions

Utensilis

Una olla,una escorredora,una plata de forn i fil per lligar els farcits.

Elaboració

Primer de tot traiem les fulles exteriors de la col , tallem el tronxo i posem a bullir en una olla amb aigua i un grapat de sal. Procurem que no es desfaci.
Un cop cuita, l'escorrem i , en un recipient, barregem tots els ingredients del farciment fins que quedin ben integrats. Farcim la col entre les fulles.
Un cop farcida , segellem la punta amb farina i aigua  i també la lliguem amb fil de cuina.
Després ho posem en una plata amb llard i aigua i posem al forn a coure una estona.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se