Arròs amb butifarra i ceps
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Per 4 persones:
- 400 gr arròs rodó
- 2 botifarres crues
- 300 gr costella porc
- 30 gr ceps secs
- 1 lts caldo pollastre
- 1 ceba
- 1 pebrot verd
- 1 dent all
- 1 tomaquet madur
- Sal,pebre
4 racions
Utensilis
Caçola
Elaboració
Posem els bolets amb 100 gr d'aigua en remull, al menys 2 hores.
En una caçola fregim amb una mica d'oli, les botifarres a troçets, la costella petita, reservem.
Fem un sofregit amb l'all, la ceba, el pebrot i finalment la tomaca. Ha de quedar molt fregit. Afegim els bolets i la carn que teniem reservat.
Afegim l'arròs i el caldo, cuinem 20 minuts i ja està.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6646 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.