Mongetes tendres amb pernil i cigolet

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Un bol petit,un bol gros,una olla,una picadora i una cullera de fusta.

Elaboració

Primer de tot hem de bullir les mongetes amb aigua abundant,sal i un raig d´oli d´oliva. Mentrestant es couen les mongetes, farem una cosa. Piquem el cigolet i el posem en un bol petit de terrissa, afegim ou batut i una mica de sal. Tapem amb paper film de cuina i fem al bany maria uns 15 minuts , i deixem refredar. Un cop cuites les mongetes , les escorrem i posem en un bol, a part en una paella fem un tomba i gira al pernil tallat a trossos i barregem amb les mongetes. Ara és el moment d´agafar el preparat que hem fet amb el cigolet , que veurem que ha quedat compactat i el tallem a trossos. Servim en un plat les mongetes amb el pernil i els talls de preparat de cigolet per sobre.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se