Pastis d'espinacs amb sobrassada i parmesà

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

- Bullim els espinacs amb aigua amb sal, no molta estona ja que així conservarem més el gust i no reduiran tant, els colem i els escorrem be.
- En una safata que pugui anar al forn estenem la pasta de full, al mig estenem els espinacs, sobre d'els espinacs estenem la sobrassada, (es ,millor ser generós), i per acabar posarem el formatge parmesà prèviament picat. Tanquem la massa fent un pastís.
- Batem el ou i amb l'ajuda d'un pinzell pintem la massa.
- Posem la safata al forn , prèviament escalfat a uns 180ºC) i coiem fins que la massa quedi torradeta

30min

Notes

- Aquest plat també es pot menjar fred, però es molt mes bo calent


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se