Bombons de pernil i formatge

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Feu unes tires de pernil, poseu-les en forma de creu que sobresurtin damunt de cada forat. Apreteu-les cap a dins.
Poseu en remull les panses.
En un bol bateu el formatge. Afegiu-hi les panses escorregudes i barregeu-ho tot.
Ompliu cada forat amb el formatge i les panses.
Tapeu-ho amb el pernil.
Poseu-ho a la nevera perqué s’endureixi el formatge.
Desenmotlleu-los i poseu-los damunt d’una torradeta de pa.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se