Truita d'ortigues
Categoria:
Tipus de plat: Truita
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Manat d'ortigues
- 2 ous frescos
- sal i oli d'oliva
Elaboració
En primer lloc el que farem és escollir les fulles fresques de les ortigues anant en compte que no ens piquin les mans. Per això emprarem uns guants o paper de diari. Procedirem a desortigar-les posant un bol amb aigua al foc i quan comenci a bullir, posarem les fulles de les ortigues a escaldar-les. Amb un minut ja en tenen prou per a llevar-lis la picantor. Les escorrerem per a treure-lis l'aigua.
Posarem una paella al foc amb un rajolí d'oli i les sofregirem just perquè perdin l'aigua. Les reservarem. Deixeterem els dos ous amb una mica de sal i afegirem les fulles d'ortiga fregides. Procedirem a fer la truita.
Ja tenim un menjar saludable. Bon profit.
Comparteix aquesta recepta: