Truita d'ortigues

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

En primer lloc el que farem és escollir les fulles fresques de les ortigues anant en compte que no ens piquin les mans. Per això emprarem uns guants o paper de diari. Procedirem a desortigar-les posant un bol amb aigua al foc i quan comenci a bullir, posarem les fulles de les ortigues a escaldar-les. Amb un minut ja en tenen prou per a llevar-lis la picantor. Les escorrerem per a treure-lis l'aigua.
Posarem una paella al foc amb un rajolí d'oli i les sofregirem just perquè perdin l'aigua. Les reservarem. Deixeterem els dos ous amb una mica de sal i afegirem les fulles d'ortiga fregides. Procedirem a fer la truita.
Ja tenim un menjar saludable. Bon profit.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se