Pollastre al cava
Categoria:
Carns
Estació: tardor
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 pollastre tallat
- 2 cebes
- 2 alls
- 250 ml de cava
- Prunes i pinyons al gust
4 racions
Elaboració
Primer daurarem el pollastre.
Quan estigui daurat l'apartarem i am el mateix oli hi posem la ceba tallada en juliana, quan la ceba està cuita hi afegim els pinyons i els alls, i seguidament hi tirem el cava i hi posarem el pollastre i les prunes perquè es mesclin els sabors m'entres el cava es redueix.
Ho deixarem a foc moderat uns 20 minuts fins que el pollastre estigui cuit.
30min
Notes
Es senzill de fer i es un plat molt elegant queda fantàstic en les celebracions.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6212 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.