Bacallà amb cloïsses
Ingredients
- 4 talls de bacallà morro (remullat)
- Farina i oli
- 1 ceba
- 1 pebrot vermell picat
- 1 pebrot verd picat
- 3 gran d'all picats
- 1 tomàquet madur escaldat
- 200 ml de cava sec
- 4 cullerades de crema de llet
- 250 g de cloïsses
- Sal
Elaboració
S'enfarinen els trossos de bacallà dues vegades, es fregeixen en oli abundant i molt calent. Una vegada fregits, es posen damunt d'un paper de cuina.
Es posa a coure la seba, els pebrots, el tomàquet, els alls amb 2 cullerades d'oli de la cocció del bacallà uns 20 minuts en una cassola i ben a poc a poc. Passat el temps de cocció es tritura amb el cava i la crema de llet.
Les cloïsses que s'han de deixar uns 10 minuts en aigua i sal perqué treguin la sorra.
Es col·loquen els trossos de bacallà en la cassola amb la salsa i les cloïsses. Es deixa coure uns 10 minuts tapat al forn, ja calent.
Comparteix aquesta recepta: