Bacallà amb cloïsses

Ingredients

4 racions

Elaboració

S'enfarinen els trossos de bacallà dues vegades, es fregeixen en oli abundant i molt calent. Una vegada fregits, es posen damunt d'un paper de cuina.
Es posa a coure la seba, els pebrots, el tomàquet, els alls amb 2 cullerades d'oli de la cocció del bacallà uns 20 minuts en una cassola i ben a poc a poc. Passat el temps de cocció es tritura amb el cava i la crema de llet.
Les cloïsses que s'han de deixar uns 10 minuts en aigua i sal perqué treguin la sorra.
Es col·loquen els trossos de bacallà en la cassola amb la salsa i les cloïsses. Es deixa coure uns 10 minuts tapat al forn, ja calent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se