Costella de porc amb samfaina
Ingredients
- 1 kg de costella de porc tallada a trossos
- 1 ceba
- 1 carbassó
- 1 albeginia
- 1 pebrot vermell
- 2 grans d'all
- 1 fulla de llorer
- 1/2 kg de tomàquet triturat
- Oli, sal, farina i caldo
Elaboració
Saleu la costella i fregiu-la en una cassola amb oli, fins que s'enrosseixi. Retireu-la i reserveu-la.
Talleu la ceba i el pebrot vermell a trossos no gaire petits. Sofregiu-los en oli i afegiu-hi els alls laminats i la fulla de llorer, poseu-hi el tomaquet. Reserveu-ho.
Talleu el carbassó i l'alberginia a daus. Saleu-los, passeu-los per farina i fregiu-los en el mateix oli ben calent. Quan s'hagin enrossit, reserveu-los sobre paper de cuina.
Barregeu totes les verdures i poseu-hi la costella que ja tenim cuita. Cobriu-ho amb caldo. Deixeu-ho que es cogui uns 20 minuts a foc lent.
Comparteix aquesta recepta: