Truita de novembre

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pelem el boniato, tallem a rodanxes fines, el posem a un plat per microones, tapem amb film i deixem 3 minuts.
Tallem la ceba a plumes fines, i els talls de butifarra sense pell partits per la meitat.
En una paella amb oli daurem la ceba amb un xic de sal, despres i afegim el boniato (sense l'aigua que treu) un xic mes de sal, deixem acabar de coure, posem la butifarra i ja podem incorporar els ous batuts,.
Quallem la truita
Servir calenta

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se