Goulash a la nostra manera
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Recepta per olla a pressió
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Mig quilo de carn de vedella (conill) tallat a daus grossos.
- 1 ceba mitjana
- 2 gots de vi negre bo.
- 2 cullerades soperes de pebre vermell dolç.
- 2 ullerades soperes de pasta de nyora.
- 1 litre de brou
- 2 cullerades soperes de puré de tomàquet concentrat.
- sal i pebre
- pasta per acompanyar.
2 racions
Elaboració
A qui no li agrada un bon goulash? Nosaltres el fem sovint, sobretot a l’hivern. No li posem picant, ens agrada així…
Posem una mica d’oli a l’olla a pressió, i enrossim la ceba tallada ben fina. Un cop ha agafat color daurat, posem la carn tallada a daus, prèviament salada i empebrada. Ho anem remenant, fins que la carn agafi color. Ara és l’hora d’afegir el pebre vermell dolç. Un parell de voltes, incorporem la pasta de nyores i aboquem el vi negre. Quan s’hagi reduït a la meitat, és el moment de posar-hi el caldo. Quan bull, tapem l’olla i pressuritzem. Deixem coure a foc suau uns 30-35 minuts. Un cop passat aquest temps, nosaltres apaguem el foc i deixem que perdi la pressió tot sol i fins l’endemà no ho obrim. Així s’acaba de coure amb el calor residual. A l’endemà, a l’hora de menjar-lo, el destapem, ho posem a foc fort i posem el puré de tomàquet concentrat. Deixem reduir uns 10 minuts i llestos.
Bon profit!
1h
Notes
Servim amb una mica de pasta (amb espagueti està deliciós, però amb arrós blanc deu n’hi do…).
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1817 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.