Crema de carbassa

La crema de carbassa és molt sana i té molta aportació nutricional. I és molt fàcil i ràpida de fer: es triga tant, o menys, que en elaborar una sopa de sobre.

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una olla a pressió posem totes les verdures netes i tallades a trossets.
Cobrim d'aigua.
Fem una culleradeta d'oli d'oliva i assaonem.
Tapem i deixem coure a foc mitjà-baix 20 minuts. El temps dependrà de com sigui la teva olla a pressió, que segur que ja li tens agafat el punt. Més o menys el mateix que quan cous verdures per elaborar un puré.
Destapem, si veiem que té molta aigua i ens pot deixar la crema alguna cosa liquada traiem i reservem una mica de brou.
La resta ho triturem a la Thermomix o batedora juntament amb la nata i un fil d'oli d'oliva en cru.
Provem el punt de sal i servim la crema de carbassa molt calenteta.

30min

Notes

Si tenim una mica de temps podem preparar una graciosa salsera amb la mateixa carbassa buidant-la uniformement (tal com veiem en la imatge).


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se