Espardenya de pagès amb escalivada i brandada de bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Una safata fonda, pel forn
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Un plat de porcellana blanc, de mida gran

Elaboració

Primerament, farem la brandada con explico a la meva recepta, i la reservarem.
A part, fem l'escalivada com explico a les meves receptes, i la reservem.
Agafem la llesca de pa, i la torrem en el forn a 180º, fins que és ben rossa.
Tot seguit, freguem un all, i un tomàquet vermell, repartim l'escalivada pel damunt, afegim un polsim de sal i pebre negre en pols, i un bon rajolí d'oli d'oliva.
Seguidament, posem la torrada en el plat, i amb l'ajud de la mànega pastissera cargada amb la brandada, fem unes tires a lo llarg de la llesca, i ja ho podrem servir a taula.

1h

Notes

Farem tantes espardenyes, com persones seguin a taula.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se