Espardenya de pagès amb escalivada i brandada de bacallà
Categoria:
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una llesca de pa de pagès de mig quilo, torrada en el forn
- Un tomàquet vermell
- Un all pelat
- Oli
- Sal
- Un pebrot vermell
- Una albergínia mitjana
- Brandada de bacallà, per una persona( la podeu trobar a les meves receptes)
Utensilis
Una safata fonda, pel forn
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Un plat de porcellana blanc, de mida gran
Elaboració
Primerament, farem la brandada con explico a la meva recepta, i la reservarem.
A part, fem l'escalivada com explico a les meves receptes, i la reservem.
Agafem la llesca de pa, i la torrem en el forn a 180º, fins que és ben rossa.
Tot seguit, freguem un all, i un tomàquet vermell, repartim l'escalivada pel damunt, afegim un polsim de sal i pebre negre en pols, i un bon rajolí d'oli d'oliva.
Seguidament, posem la torrada en el plat, i amb l'ajud de la mànega pastissera cargada amb la brandada, fem unes tires a lo llarg de la llesca, i ja ho podrem servir a taula.
Notes
Farem tantes espardenyes, com persones seguin a taula.
Comparteix aquesta recepta: