Magret d'ànec amb verdures

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:

Ingredients

2 racions

Elaboració

Primer de tot tallem les puntes a les mongetes i les rentem i escorrem.
Seguidament pelem la carrota i la tallem a rodelles.
Després pelem la patata i la tallem a trossets.
Posem aquestes verdures en una olla amb aigua i sal i les bullim.
Un cop bullides les verdures les escorrem i les reservem calentes.
Posem una paella al foc amb només unes gotes d´oli i quan sigui calent i posem el magret d´ànec salpebrat, sempre per la part de la pell primer a tocar la paella.
Coem el magret per aquest cantó de la pell i el girem que es faci una mica per l´altra cantó.
Traiem el magret de la paella i en calent, el tallem a rodelles.
Posem les verdures en un plat i a sobre i posem el magret que hem tallat a rodelles.
És molt bo mullar tot el conjunt amb una mica del suc que ens ha deixat el magret al tallar-lo.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se