Filets de Rogers amb Vieires

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Elaboració

Primer agafem els rogers i els netegem de cap i tripa, els rentem be a sota
l´aixeta i els escorrem be.
Desprès els traiem els filets .
Posem una paella al foc amb unes gotes d´oli a escalfar .
Salpebrem els Rogers i els fregim a la paella.
Els mantenim calents en una plata.
Posem una altra paella al foc amb oli a escalfar.
Obrim les Vieires i en reservem la carn.
Les salpebrem una mica i les fregim a la paella.
Les posem a la plata amb els Rogers i escampem unes gotes de suc de llimona.
Ara és l´hora de gaudir de un bon plat de barreja de sabors.

45min

Notes

Si es vol també acompanya molt be aquest plat una salsa romesco.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se