Filets de Rogers amb Vieires
Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tres Rogers frescos
- Deu vieires fresques
- Una llimona
- Sal
- Pebre negre molt
- Oli d´oliva
Elaboració
Primer agafem els rogers i els netegem de cap i tripa, els rentem be a sota
l´aixeta i els escorrem be.
Desprès els traiem els filets .
Posem una paella al foc amb unes gotes d´oli a escalfar .
Salpebrem els Rogers i els fregim a la paella.
Els mantenim calents en una plata.
Posem una altra paella al foc amb oli a escalfar.
Obrim les Vieires i en reservem la carn.
Les salpebrem una mica i les fregim a la paella.
Les posem a la plata amb els Rogers i escampem unes gotes de suc de llimona.
Ara és l´hora de gaudir de un bon plat de barreja de sabors.
Notes
Si es vol també acompanya molt be aquest plat una salsa romesco.
Comparteix aquesta recepta: