Conill rostit amb patates a daus

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Cassola de fang.

Elaboració

-Agafem el conill, el trossegem (les espatlles no). El salpebrem.
-En una cassola de fang, hi posem dos cullerades d'oli, dos grans d'all i quan l'oli estigui calent, hi afegim els talls de conill, abaixem el foc, i ho deixem daurar, uns 15 minuts.
-Pelem les patates i les tallem a daus petits.
-A mig coure, el reguem amb una copeta de vi ranci. Hi afegim unes cebes tallades a troços, un parell de tomaquets, també tallats i les patates a daus.
-Ho deixem fent, xup-xup durant uns 30 minuts. Mirem de tant en tant, si hem d’afegir-hi una mica d’aigua i provem el punt de sal.
-Ja es pot servir.

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se