Conill rostit amb patates a daus
Ingredients
- 1 Conill net de 1,2 Kg aprox.
- 2 Patates petites/mitjanes
- 2 Grans d'all.
- 2 Cebes
- 2 Tomàquets
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Vi ranci
Utensilis
Cassola de fang.
Elaboració
-Agafem el conill, el trossegem (les espatlles no). El salpebrem.
-En una cassola de fang, hi posem dos cullerades d'oli, dos grans d'all i quan l'oli estigui calent, hi afegim els talls de conill, abaixem el foc, i ho deixem daurar, uns 15 minuts.
-Pelem les patates i les tallem a daus petits.
-A mig coure, el reguem amb una copeta de vi ranci. Hi afegim unes cebes tallades a troços, un parell de tomaquets, també tallats i les patates a daus.
-Ho deixem fent, xup-xup durant uns 30 minuts. Mirem de tant en tant, si hem d’afegir-hi una mica d’aigua i provem el punt de sal.
-Ja es pot servir.
Comparteix aquesta recepta: