Mongetes seques amb cloïsses

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 g de mongeta blanca
  • 500 g de cloïsses
  • 1 Ceba gran
  • 2 Fulles de llorer
  • Oli d’oliva
  • Julivert
  • 3 Dents d’all
  • 1 Branqueta de farigola
  • Pebre vermell dolç mòlt
  • Sal

6 racions

Elaboració

Posem les mongetes en remull la nit anterior. Les escorrem i les posem en una cassola cobertes amb aigua freda i les herbes. Quan arrenqui el bull, hi afegim un rajolí d'aigua freda per tallar la cocció.
Deixem coure, a foc lent, durant 1 hora i mitja o fins que estiguin tendres. Hi posem una mica de sal.
Col.loquem les cloïsses en un bol amb aigua freda i sal per netejar-les de sorra.
Fem una picada amb els alls i el julivert i la reservem.
Posem una mica d'oli en una paella i ofegem la ceba picada durant 10 minuts. Hi afegim el pebre vermell, donar-li un parell de voltes, amb una cullera de fusta. Ho tirem a la cassola de les mongetes, juntament amb la picada i les cloïsses. Deixem coure fins que s'obrin les cloïsses.
Ja es pot servir el plat.

1h 40min


Recepta de cuina de Mongetes seques amb cloïsses
En el plat per degustar-les.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3723 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: