Taboulé

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Elaboració

Preparareu el cous cous seguint les instruccions del paquet perque segons la marca hi ha petites variacions. Normalment jo mesuro 2 tasses de cafè amb llet de cous-cous i ho poso en un recipient, llavors poso a bullir la mateixa quantitat d'aigua amb una mica de sal. Després l'aigua bullint s'aboca al recipient del cous cous i es deixa reposar uns 5 minuts.
Mentre tant, es tallem a quadradets els tomaquets, i a trocets petitets la ceba, les olives, el julivert, la menta...( i tot allò que cregueu que pot anar-hi bé).
Separem els grans de cous-cous amb una forquilla i ho barrejem tot bé juntament amb el suc de la llimona i a la nevera.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se