Calamars a l'espanyola

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Netegeu els calamars i ofegueu-los durant 10 minuts amb la mantega i dues cullerades d'oli.
En una cassola amb oli ofegueu la ceba tallada a lamines i els pebrots tallats a la juliana. Fregiu 5 minuts i afegiu l'all, els tomàquets i les herbes, fregir 5 minuts més.
Afegiu-hi els calamars amb el suc de la cocció, salpebreu-ho i tapeu la cassola, deixeu-ho coure uns 20 minuts.
Comproveu la sal i afegiu-hi una mica de cayena.
Es menja calent.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se