Calamars a l'espanyola
Categoria:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de calamars
- 3/4 de kg de tomàquets madurs
- 2 pebrots vermells
- 1 pebrot verd
- 1 gra d'all
- Llorer, farigola i julivert
- 20 g de mantega
- Oli, sal i pebre
- 1 punteta de cayena
Elaboració
Netegeu els calamars i ofegueu-los durant 10 minuts amb la mantega i dues cullerades d'oli.
En una cassola amb oli ofegueu la ceba tallada a lamines i els pebrots tallats a la juliana. Fregiu 5 minuts i afegiu l'all, els tomàquets i les herbes, fregir 5 minuts més.
Afegiu-hi els calamars amb el suc de la cocció, salpebreu-ho i tapeu la cassola, deixeu-ho coure uns 20 minuts.
Comproveu la sal i afegiu-hi una mica de cayena.
Es menja calent.
Comparteix aquesta recepta: