Llom amb pinya

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Elaboració

Salpebreu els talls de llom i fregiu-los lleugerament en una paella amb oli. Reserveu-los.
Aboqueu en una cassola el suc de pinya desfeta amb la maizena i el caldo nessesari per cobrir. Poseu-hi els talls de llom i deixeu-ho coure uns 15 minuts.
Talleu la pinya a trossets i fregiu-los en una paella, deixeu-los daurats.
Aboqueu-los damunt el llom, deixeu-los coure tot junt uns 5 minuts més.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se