Arròs a la cassola o arròs del tros o arròs de pagès
Típica de:
Ingredients
- 400 g d'arròs
- mig conill tallat a trossos
- 200 g de costella de porc a trossos petits
- 2 cebes trinxades
- 2 grans d'all picats
- 2 tomaques madures ratllades
- 100 g de pèsols
- un quart de litre d'aigua.
Per a fer la picada:
- uns brins de safrà
- 1 gra d'all
- julivert
Elaboració
En una cassola amb oli fregirem els trossos de conill i de costella de porc fins que estiguin daurats i els retirarem.
Amb el mateix oli farem un sofregit amb la ceba, l’all i la tomaca.
Quan el sofregit estigui ben fosc, hi reincorporarem els trossos de carn i remenarem el conjunt. Hi afegirem l’arròs,el barrejarem amb el sofregit remenant un parell de minuts i hi tirarem aigua bullent.
Al cap d’un moment hi afegirem els pèsols i la picada deixatada amb una mica de caldo de cocció.
Ho deixarem bullir 15 minuts aproximadament.
Si a mig coure es veu que hi falta aigua, n’hi afegirem una mica, sempre bullent.
Comparteix aquesta recepta: