Arròs a la cassola o arròs del tros o arròs de pagès

Típica de: Espanya → Baix Camp

Ingredients

Per a fer la picada:

Elaboració

En una cassola amb oli fregirem els trossos de conill i de costella de porc fins que estiguin daurats i els retirarem.
Amb el mateix oli farem un sofregit amb la ceba, l’all i la tomaca.
Quan el sofregit estigui ben fosc, hi reincorporarem els trossos de carn i remenarem el conjunt. Hi afegirem l’arròs,el barrejarem amb el sofregit remenant un parell de minuts i hi tirarem aigua bullent.
Al cap d’un moment hi afegirem els pèsols i la picada deixatada amb una mica de caldo de cocció.
Ho deixarem bullir 15 minuts aproximadament.
Si a mig coure es veu que hi falta aigua, n’hi afegirem una mica, sempre bullent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se