Coca de iogurt amb poma
Categoria:
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un iogurt natural o de llimona
- 2 mesures de iogurt de sucre
- 3/4 de mesura de iogurt d'oli
- 3 mesures de iogurt de farina (mitja mesura ha de ser de Maicena)
- 3 ous
- Pell de llimona ratllada
- Un sobre de Royal
- Una poma golden
- 40 cc d’anís
Per decorar:
- Xocolata per fonde o crema d'avellanes
- Lacasitos
Utensilis
Un motllo rodó o rectangular
Elaboració
Mentre comencem a preparar la coca encenem el forn a 180 graus.
Separem els rovells de les clares i muntem les clares a punt de neu.
Barregem els rovells amb el sucre i a continuació afegim l'oli, el iogurt, l'anís i la pell de llimona ratllada.
Incorporem la farina tamisada i al final afegim les clares muntades, sense remenar gaire per tal que no baixin.
Quan ho tenim tot barrejat, incorporem la poma tallada a trossets no gaire grossos.
Tirem la barreja dins un motllo engrassat i el posem a coure al forn durant uns 40 minuts.
Treiem la coca del forn i la deixem refredar.
Si volem la podem decorar amb xocolata fosa al bany maria o amb la crema d'avellanes.
La podem guarnir amb lacasitos.
Comparteix aquesta recepta: