Pèsols estofats amb botifarra de perol

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer de tot, desgranem els pèsols i els reservem en un plat fondo. Tot seguit, netegem bé el porro tallant en creu la part verda i rentant-ne les fulles a raig d’aixeta.
Piquem el porro aprofitant al màxim la part verda, que és la part més vitamínica del vegetal pel seu alt contingut de clorofil.la.
Agafem una paella gran i fonda, hi posem una mica d’oli i el porro picat. Quan el porro comenci a estar tou i transparent, hi afegim els pèsols amb una mica de brou. Ho salpebrem i deixem coure a foc baix durant uns 20 minuts.
Al darrer moment hi afegim rodanxes de botifarra de perol i ja es pot servir.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se