Pèsols estofats amb botifarra de perol
Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Kg de pèsols frescos (amb baina)
- 1 Porro
- 2 Botifarres de perol casolanes
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Una mica de brou vegetal
Elaboració
Primer de tot, desgranem els pèsols i els reservem en un plat fondo. Tot seguit, netegem bé el porro tallant en creu la part verda i rentant-ne les fulles a raig d’aixeta.
Piquem el porro aprofitant al màxim la part verda, que és la part més vitamínica del vegetal pel seu alt contingut de clorofil.la.
Agafem una paella gran i fonda, hi posem una mica d’oli i el porro picat. Quan el porro comenci a estar tou i transparent, hi afegim els pèsols amb una mica de brou. Ho salpebrem i deixem coure a foc baix durant uns 20 minuts.
Al darrer moment hi afegim rodanxes de botifarra de perol i ja es pot servir.
Comparteix aquesta recepta: