Amanida de caxofes i favetes babi amb vinagreta de verduretes
Categoria:
Tipus de plat: Amanida
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams de carxofes congelades
- 500 grams de favetes babi congelades
- Dos ramets de julivert
- Dues branques d'api
- Aigua
- Sal
- Vinagreta de verduretes (la trobareu a les meves receptes)
Utensilis
Dos cassons grans
Un bol gran de vidre
Un batedor de varetes
Una safata rectangular de porcellana blanca
Una escorredora gran
Elaboració
Primerament, fem la vinagreta com explico a la meva recepta i la reservem.
Seguidament, en un cassó amb: aigua, sal, una branca d'api i un ramet de julivert, coem les carxofes fins que estan cuites al "dente", les escorrem i les fiquem en el bol de vidre.
Tot seguit, en un cassó amb: aigua, sal, un ramet de julivert i una branca d'api, coem les favetes fins que són cuites al "dente", les escorrem i les afegim en el bol juntament amb les carxofes.
A continuació, fem la vinagreta com explico a la meva recepta, i l'afegim en el bol de vidre juntament amb les verdures. Tot seguit, ho remenem tot ben remenat i ho fiquem a la safata de porcellana ben distribuit, i ja ho podrem servir a taula.
Comparteix aquesta recepta: