Amanida de caxofes i favetes babi amb vinagreta de verduretes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Dos cassons grans
Un bol gran de vidre
Un batedor de varetes
Una safata rectangular de porcellana blanca
Una escorredora gran

Elaboració

Primerament, fem la vinagreta com explico a la meva recepta i la reservem.
Seguidament, en un cassó amb: aigua, sal, una branca d'api i un ramet de julivert, coem les carxofes fins que estan cuites al "dente", les escorrem i les fiquem en el bol de vidre.
Tot seguit, en un cassó amb: aigua, sal, un ramet de julivert i una branca d'api, coem les favetes fins que són cuites al "dente", les escorrem i les afegim en el bol juntament amb les carxofes.
A continuació, fem la vinagreta com explico a la meva recepta, i l'afegim en el bol de vidre juntament amb les verdures. Tot seguit, ho remenem tot ben remenat i ho fiquem a la safata de porcellana ben distribuit, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se