Amanida d'escarola amb musclos en escabetx

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Una escarola (si pot ser del tipus perruqueta)
  • Dues llaunes de musclos en escabetx
  • Vinagreta d'anxoves (la trobareu a les meves receptes)
  • Una ceba tendra picolada
  • Una safata de tomàquets xerri
  • Un pot de blat de moro petita

Utensilis

Un bol gran de vidre
Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes
Un colador fí
Una safata de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, fem la vinagreta d'anxoves com explico a la meva recepta i la reservem.
Seguidament, netegem l'escarola, la trossegem i la fiquem en el bol.
Tot seguit, afegim: els tomàquets tallats en dues meitats, el blat de moro escorregut i la ceba picolada.
Tot seguit, obrim les llaunes de musclos i els afegim a l'amanida, escorrem el suc dintre de la vinagreta d'anxoves i ho batem amb el batedor de varetes. Acontinuació, afegim la vinagreta a l'amanida, ho remenem tot ben barrejat i ho fiquem tot ben posat a la safata de porcellana blanca.
Ja per acabar, repartim els musclos en escabetx pel damunt de l'amanida i ja la podrem servir a taula.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2535 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: