Amanida de cigrons amb vinagreta

Ingredients

  • 700 grams de cigrons cuits
  • Una ceba tendra picolada
  • Oli d'oliva
  • Vinagre de Mòdena
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Un rajolí de suc de llimona
  • Mostassa de Dijon
  • Dos ous bullits
  • Una safata de tomàquets xerris
  • 50 grams de cogombrets en vinagre
  • Un manat de porradell

4 racions

Utensilis

Un bol gran de vidre
Un batedor de varetes
Una safata plana de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, en un bol de vidre fiquem: un raig de vinagre de Mòdena, una culleradeta de mostassa de Dijon, una raig de suc de llimona, els cogombrets picolats, els ous bullits i picolats, els tomàquets xerris, i la ceba picolada.
Seguidament, afegim oli d'oliva i amb el batedor de varetes anem remenant tot fent una vinagreta homogènia.
Tot seguit, afegim els cigrons i ho remenem tot ben remenat i ho fiquem a la safata de porcellana d'una manera ben abellidora.
A bans de treure-ho a taula, ho espolsem amb el porradell espolsat pel damunt, i ja ho podrem servir.

1h


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4586 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: