Amanida d'escarola amb gírgoles i tonyina en escabetx amb vinagreta de verduretes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tonyina en escabetx (la trobareu a les meves receptes)
  • 300 grams de gírgoles
  • Vinagreta de verduretes (la trobareu a les meves recxeptes)
  • Una escarola tipus perruqueta
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols

4 racions

Utensilis

Una safata plana gran de porcellana blanca
Un bol de vidre gran
Una paella gran

Elaboració

Primeramenbt, fem la tonyina com explico a la meva recepta i un cop estigui freda, l'esmicolem i fiquem la quantitat adient per fer l'amanida en el bol de vidre.
Seguidament, netegem les gírgoles, les tallem a juliana una mica gruixuda i les saltem a la paella salpebrades amb un rajolí d'oli d'oliva, i quan són cuites, les afegim en el bol juntament amb la tonyina.
Tot seguit, netegem l'escarola, la tallem ben menuda i l'afegim en el bol.
A part, fem la vinagreta de verduretes com explico a la meva recepta, i un cop feta l'afegim en el bol amb la resta d'ingredients, ho remenem tot ben remenat, ho fiquem a la safata de porcellana blanca, i ja ho podrem servir a taula.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1399 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: