Amanida d'escarola amb gírgoles i tonyina en escabetx amb vinagreta de verduretes
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tonyina en escabetx (la trobareu a les meves receptes)
- 300 grams de gírgoles
- Vinagreta de verduretes (la trobareu a les meves recxeptes)
- Una escarola tipus perruqueta
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
4 racions
Utensilis
Una safata plana gran de porcellana blanca
Un bol de vidre gran
Una paella gran
Elaboració
Primeramenbt, fem la tonyina com explico a la meva recepta i un cop estigui freda, l'esmicolem i fiquem la quantitat adient per fer l'amanida en el bol de vidre.
Seguidament, netegem les gírgoles, les tallem a juliana una mica gruixuda i les saltem a la paella salpebrades amb un rajolí d'oli d'oliva, i quan són cuites, les afegim en el bol juntament amb la tonyina.
Tot seguit, netegem l'escarola, la tallem ben menuda i l'afegim en el bol.
A part, fem la vinagreta de verduretes com explico a la meva recepta, i un cop feta l'afegim en el bol amb la resta d'ingredients, ho remenem tot ben remenat, ho fiquem a la safata de porcellana blanca, i ja ho podrem servir a taula.
40min
Etiquetes: Amanides de primavera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1399 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.