Amanida de llenties amb bacallà, ganyims i romesco
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Romesco (el trobareu a les meves receptes)
- 600 grams de bacallà esqueixat
- 400 grams de ganyims
- 200 grams d'olives arbequines
- 600 grams de llenties cuites
- Una ceba tendra picolada
- Dos tomàquets verds per amanida
4 racions
Utensilis
Un bol gran de vidre
Una safata plana de porcellana blanca
Dos atuells de plàstic fondos
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Elaboració
Primerament, dessalem tant els ganyims com el bacallà, els picolem en trossos menuts i els afegim en el bol de vidre juntament amb les olives.
Seguidament, afegim les llenties, la ceba picolada i els tomàquets verds sense polpa amb la pell picolada.
Tot seguit ho remenem tot ben remenat, ho fiquem a la safata de porcellana d'una manera abellidora i amb la mànega pastissera plena de romesco, fem unes tires pel damunt, i ja ho podrem servir a taula.
40min
Etiquetes: Amanides de primavera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2512 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.