Amanida d'endivies amb pedrers i pernil d'ànec
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Setze pedrers d'ànec en confit
- Un sobre de pernil d'ànec
- Dues safates d'endivies
- Una safata de tomàquets xerri
- Dues cebes tendres de mida petita
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Vinagreta de vinagre de Mòdena (la trobareu a les meves receptes)
4 racions
Utensilis
Un bol gran de vidre
Una safata plana de porcellana blanca
Una paella gran
Elaboració
Primerament, filetegem els pedrers, els saltem a la paella amb un rajolí d'oli i els reservem.
Seguidament, tallem els tomàquets xerri en dues meitats i els fiquem en el bol de vidre.
A part, netegem les endivies, les tallem a rodelles i les fiquem en el bol juntament amb els pedrers filetejats.
A part, tallem les cebes tendres a juliana ben fina, ho salpbrem tot plegat, ho reguem amb força vinagreta de Mòdena i ho remenem ben remenat.
Seguidament, ho repartim en la safata de porcellana, i anem ficant el pernil d'ànec pel damunt, tot ben repartit, i ja ho podrem servir a taula.
1h
Etiquetes: Amanides de primavera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2120 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.