Fideus amb cloïsses
Categoria:
Tipus de plat: Pasta
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 750 g de fideus
- 1 kg de cloïsses
- 500 g de tomàquets
- 1 ceba
- 1 fulla de llorer
- Oli d'oliva
- Sal
Elaboració
Rentar les cloïsses varies vegades; pelar i trinxar les cebes i els tomàquets.
Posar les cloïsses a una cassola amb aigua i sal, les pells de la ceba i la fulla de llorer; coure fins que s'obrin.
Treure les cloïsses i colar el caldo; i coure els fideus amb aquest caldo.
Escalfar en un altre cassola el oli i sofregir la ceba i els tomàquets.
Treure la closca de las cloïsses; escorre una mica els fideus.
Afegir les cloïsses i els fideus al sofregit i deixar bullir uns 2 minuts.
Servir amb una mica de caldo.
Comparteix aquesta recepta: