Amanida d'escarola amb musclos en escabetx

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Utensilis

Un bol gran de vidre
Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes
Un colador fí
Una safata de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, fem la vinagreta d'anxoves com explico a la meva recepta i la reservem.
Seguidament, netegem l'escarola, la trossegem i la fiquem en el bol.
Tot seguit, afegim: els tomàquets tallats en dues meitats, el blat de moro escorregut i la ceba picolada.
Tot seguit, obrim les llaunes de musclos i els afegim a l'amanida, escorrem el suc dintre de la vinagreta d'anxoves i ho batem amb el batedor de varetes. Acontinuació, afegim la vinagreta a l'amanida, ho remenem tot ben barrejat i ho fiquem tot ben posat a la safata de porcellana blanca.
Ja per acabar, repartim els musclos en escabetx pel damunt de l'amanida i ja la podrem servir a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se