Amanida de caxofes i favetes babi amb vinagreta de verduretes
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams de carxofes congelades
- 500 grams de favetes babi congelades
- Dos ramets de julivert
- Dues branques d'api
- Aigua
- Sal
- Vinagreta de verduretes (la trobareu a les meves receptes)
4 racions
Utensilis
Dos cassons grans
Un bol gran de vidre
Un batedor de varetes
Una safata rectangular de porcellana blanca
Una escorredora gran
Elaboració
Primerament, fem la vinagreta com explico a la meva recepta i la reservem.
Seguidament, en un cassó amb: aigua, sal, una branca d'api i un ramet de julivert, coem les carxofes fins que estan cuites al "dente", les escorrem i les fiquem en el bol de vidre.
Tot seguit, en un cassó amb: aigua, sal, un ramet de julivert i una branca d'api, coem les favetes fins que són cuites al "dente", les escorrem i les afegim en el bol juntament amb les carxofes.
A continuació, fem la vinagreta com explico a la meva recepta, i l'afegim en el bol de vidre juntament amb les verdures. Tot seguit, ho remenem tot ben remenat i ho fiquem a la safata de porcellana ben distribuit, i ja ho podrem servir a taula.
1h
Etiquetes: Amanides de primavera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1517 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.