Fideuà amb calamars i gambes

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Paellera elèctrica.

Elaboració

Sofregir els fideua a mig foc.
Coure les gambes (poc temps).
Retirar els fideus.
Coure els calamars trossejats amb l'oli de les gambes.
Ratllar les cebes.
Sofregir la ceba.
Afegir els calamars i el caldo.
Afegir els fideus.
Que bullin 8 mts a foc fort.
Afegir les gambes.
Deixar reposar.
Fer l'allioli.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se