Arròs a la cassola amb ànec, carxofes i favetes

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Un cassó gran
Batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva i una mica de llard, sofregim l'ànec salpebrat fins que està daurat.
Seguidament afegim el pebrot verd i la ceba tendre ben picolats. Quan són ben sofregits, afegim el tomàquet i deixem que cogui tot plegat una estona.
Tot seguit, afegim el vermut i el vi ranci i deixem que redueixi.
A part, en un cassó amb aigua i sal, bullim les carxofes i les favetes fins que són al "dente", i les reservem.
A continuació, afegim l'arròs, les carxofes i les favetes escorregudes i un cullerot de picada d'all oli i julivert i ho remenem tot ben remenat.
Seguidament, fiquem quatre cullerots de brou de pollastre, fiquem el foc baix, corregim de sal i deixem que vagi coent-se com si fos un rissoto.
Si cal afegir-hi més brou, l'anem afegint de cullerot en cullerot fins que l'arròs estigui en el seu punt de cuit, i ja el podrem servir a taula amb uns estalvis a sota, per tal de no cremar la taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se