La xarxa social de cuina en català
El seitó o aladroc, també conegut com anxova o “boqueró” quan el trobem en conserva, és un dels peixos blaus que més es consumeix a tota la península Ibèrica.
Llistat de receptes amb seitó:
Categoria: Peixos i mariscosDificultat: Fàcil Temps d'elaboració: 15 min. Estació: primavera estiu tardor hivern
Categoria: Arrossos i pastesDificultat: Mitjana Temps d'elaboració: 70 min. Recepta per forn Estació: primavera estiu tardor hivern
Categoria: Peixos i mariscosDificultat: Fàcil Temps d'elaboració: 60 min. Estació: primavera estiu tardor hivern
Categoria: Peixos i mariscosDificultat: Fàcil Temps d'elaboració: 70 min. Recepta per forn Estació: tardor
Categoria: Peixos i mariscosDificultat: Mitjana Temps d'elaboració: 40 min. Estació: primavera estiu tardor hivern
Categoria: Arrossos i pastesDificultat: Mitjana Temps d'elaboració: 35 min. Estació: tardor hivern
Categoria: Peixos i mariscosDificultat: Fàcil Temps d'elaboració: 25 min. Estació: primavera estiu tardor hivern
Categoria: Amanides i plats fredsDificultat: Fàcil Temps d'elaboració: 90 min. Estació: primavera tardor hivern
Categoria: Amanides i plats fredsDificultat: Mitjana Temps d'elaboració: 45 min. Recepta per forn Estació: hivern
Categoria: Peixos i mariscosDificultat: Fàcil Temps d'elaboració: 90 min. Estació: primavera estiu tardor