Rovellons farcits de seitons i formatge

Ingredients

  • 4 rovellons o pinetells grans
  • 8 seitons confitats
  • 2 grans d’all
  • 1 ceba de Figueres
  • Julivert i alfàbrega
  • Oli, sal, pebre negre i vermell

4 racions

Utensilis

Si no ho gratinem no cal res especial

Elaboració

Primer de tot netegem els bolets (res d’aigua) amb un paper de cuina els eixugarem molt bé, els posarem amb les estries a sota i donarem uns cops fins que hagin tret totes les impureses, i tot seguit i sencers els courem, (tan pot ser a la planxa o a la paella) amb una mica d’oli, en tot cas quan hagin tret tota l’aigua podem afegir més oli si cal, l’all i julivert ben trinxat, quan estiguin ben cuits els reservem amb paper assecant.
Tallem la ceba a juliana i la sofregim fins que ens quedi ben caramel·litzada.
Muntarem el plat posant el Rovello al fons, omplirem les estries de la ceba caramel·litzada, els seitons a talls d'1 cm, ho salpebrem al gust i posem el formatge a daus i empolvorarem l’alfàbrega tallada molt fina.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1456 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: