Mousse d'escalivada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 2 albergínies grosses.
  • 2 pebrots vermells grossos.
  • 1 ceba.
  • 5 ous.
  • 200 cc. de crema de llet
  • 125 cc. de llet.
  • Sal, pebre blanc, nou moscada.

4 racions

Elaboració

Encendrem a 200º el forn i hi posarem un recipient amb aigua on ens hi càpiga un motlle rectangular.
Untarem ben untat amb mantega el motlle.
Amb la meitat de la crema de llet,triturarem les albergínies, els pebrots i la ceba, ja escalivats i pelats.
Hi afegirem l’altre meitat de la crema de llet, els ous, no massa batuts, amb sal, pebre blanc i nou moscada, i els 125 cc. de llet bullint.
Posarem tota aquesta barreja al motlle , i aquest el posarem dins el recipient amb aigua que ja tenim al forn.
Abaixarem el forn a 180º, i ho deixarem coure en aquest bany maria durant gairebé una hora.
Un cop cuita, deixarem refredar del tot la mousse abans de desemmotllar-la.

1h 30min

Notes

És molt millor fer-la d’un dia per l’altre.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3088 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: