Conill a la rabiosa amb albergínia
Una cosa que no habia provat mai es el brou de conill, dona mes gust que el de pollastre.
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Estació: tardor
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Conill
- alls
- cireretes (bitxos)
- tomata
- ceba
- pebrot verd
- albergínia
- farigola
- copa conyac
- vi blanc.
4 racions
Utensilis
Paella
Elaboració
Fregir alls i les cireretes a rodelles, i un cop cuits treure'ls.(quan els alls estiguin daurats, si ens passem amarguen)
Fregir el conill a trossos petits i quan estigui daurat i tirem el conyac i el flamegem i ho reservem. Tallem la albergínia a daus i la posem amb aigua i sal perquè no piqui, duran 20 minuts, les trèiem i eixuguem amb paper cuina, les posem a fregir amb el mateix oli que hem fregit el conill fins que quedin cruixents, les retirem i les posem amb paper secant.
Fer un sofregit de tomata (molt poc), ceba, pebrot verd, farigola i el vi blanc, i quan estigui ben confitat, hi afegir-hem el conill, els alls i els bitxos i posar-hem al forn uns minuts.
1h 10min
Notes
Posem el conill al mig del plat i a tot el volt hi posel l'alberginia mullanto amb la salsa.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2457 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.