Pastis d'arros i taronja

Es una recepte de postres d'ivern

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 200 g d’arròs 500ml de llet de soja 4 taronges 4 cullerades de mel 2 cullerades de sucre 50 g d’ametlla filetejada 1 ou 1 canó de vainilla 1 culleradeta de canyella

Utensilis

Un motllo

Elaboració

En un cassó poseu la meitat de la mel i la vainilla oberta al llarg. Afegim l’arròs i deixem que cogui a foc suau i remenant de tan en tan fins que absorbeixi la llet . Retireu-ne la vainilla, aparteu-ho del foc i deixeu-ho entebeir.
Renteu les taronges i les pelem i tallem la pela a dauets. Bateu l’ou, incorporem la canyella i l’ametlla i afegim l’arròs tebi i la pela de taronja i ho barregem be, tallem les taronges a rotllanes fines i les posem a una paella amb caramel que hem fet amb una mica d’aigua i la resta de mel. A mesura que caramel·litzin, poseu-les a un motlle de pastis amb un disc de paper de forn a la base. Posem una capa doble de rotllanes de taronja, aboquem la barreja de l’arròs i l’ou, ho aplanem amb una espàtula i ho posem al forn calent a 170 º 25 minuts. Un cop fred, desemmotlleu i el posem a una safata per servir, amb les rotllanes casquet al sobre i ho reguem amb mel.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1924 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: