Amanida d'escarola amb seitons en vinagre, arbequines i romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una escarola grossa
  • 150 grams d'olives arbequines
  • Tres cullerots de romesco (el trobareu a les meves receptes com a "el meu romesco")
  • Dotze seitons en vinagre (els trobareu a les meves receptes)

5 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Una safata gran de porcellana

Elaboració

Primerament, fem els seitons com explico a la meva recepta, i els reservem.
Seguidament, netegem l'escarola a raig d'aixeta, i la anem trencant ben menuda, i la posem en el bol de vidre.
Tot seguit, afegim les olives arbequines i tres cullerots de romesco, ho remenem tot ben remenat, i ho fiquem ben repartit en la safata de porcellana, i ja per acabar, tallem els seitons en dues meitats, i els repartim pel damunt de l'escarola amb el romesco, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2855 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: