Cassola de patates, arròs, cloïsses, gambes i seitons
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 Patates mitjanes
- 400 gr d'Arròs
- 20 Gambes mitjanes (poden ser congelades)
- Una dotzena de cloïsses
- Una dotzena de seitons que a la peixateria ens netegen
- 1,5 litres de Fumet cassolà
- 1 Ceba
- 2 Tomàquets
- 1 Pot de 100 g de pèsols de qualitat
- 2 Nyores
- Alls
- Pebre vermell dolç
- Oli d'oliva
- Sal
4 racions
Elaboració
Pelem les gambes sense deixar ni el cap ni la cua.
Si són congelades, previament, les deixem descongelar
millor un dia abans. Les reservem.
Pelem les patates, les rentem i tallem a daus. Les reservem.
En una cassola, sofregim la ceba, els alls, les nyores i es cobreix amb el fumet.
En una paella, fregim les gambes sense cap ni cua i els seitons sense el cap amb
oli d'oliva, uns 2 minuts. Ho reservem.
Ratllen els tomàquets i els sofregim amb una cullerada de pebre vermell dolç.
Afegim les patates i l'arròs a la cassola on hi ha el fumet i el sofregit.
Hi tirem un polsim de sal.
Ho remenem una mica .
Al cap d'uns 10 minuts hi posen les gambes i el seitons.
Ho deixem coure tot junt uns 5 minuts.
Passat aquest temps i tirem les cloïsses i els pèsols.
ho deixem fem xup-xup fins que s'obrin.
Apaguem el foc i ho deixem reposar uns 3 minuts.
Ja es pot servir el plat.
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1330 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.