Cigrons estiuencs

Categoria:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1/2 kg de cigrons cuits
  • 2 cabdells de tudela
  • 1 pastanaga ratllada
  • 50 gr d'olives verdes
  • 2 cullerades de blat de moro
  • 3 tomàquets madurs
  • 1 ceba tendra
  • 1 pebrot verd
  • 1 cullerada de llavors de sèsam
  • 2 cullerades de julivert picat
  • 2 ous durs
  • Sal, oli,
  • I vinagre dolç

4 racions

Elaboració

En un bol gran introduir els cigrons cuits i escorreguts, barrejar amb la pastanaga ratllada, els cabdells tallats en juliana, el blat de moro, el pebrot tallat a trossos molt petits i les olives tallades a rodanxes fines.
Barrejar tot bé.
Ratlleu el tomàquet madur i la ceba i barrejar amb els cigrons.
Amb l'oli, el vinagre i la sal fer una vinagreta suau i abocar sobre els cigrons, barrejar bé, tapar i deixar reposar a la nevera com a mínim 1 hora.
Abans de servir, escampar per sobre els ous durs ratllats, les llavors de sèsam i el julivert picat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3006 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Ganxeta diu:
No sabia que l'amanida de sigrons fos típica de Suïssa. Jo també tins una recepta de cigrons, encara que fa temps que no en penjo cap, segueixo les vostres. Veig que últimament has publicat varies receptes de monestirs, està bé que es coneguin aquestes receptes seculars i equilibrades
Quim Lleonart diu:
Amiga Ganxeta, les receptes a que es refereix, estàn amb l'etiqueta Cister, i són den Quim Lleonart. Una salutació. Quim.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: