Pastís de pèsols i cansalada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 cullerades de mantega
  • 6 peces de formatge doble crema (Triangles de formatge Gala)
  • 4 ous
  • 600 grams de pèsols (llauna)
  • 1 peça de massa ja preparada (pasta brisa)
  • 1 polsim de nou, moscada
  • 1 cullerada d'oli
  • 1 remet de julivert
  • 1 polsim de pebre
  • 200 grams de crema
  • 1 polsim de sal
  • 100 grams de cansalada a daus.

6 racions

Elaboració

Escorre els pèsols i pica finament el julivert.
Posa els daus de cansalada en una paella amb poc oli, i fregeix durant uns 2 a 3 minuts, reserva per al moment.
Col·loca els ous amb la crema i el julivert fresc en un bol i bat bé amb el fuet.
Amaneix la barreja amb nou moscada, sal i pebre i reserva.
A continuació, col·loca la massa en una safata per al forn, ben greixada amb mantega.
Posa els pèsols i la cansalada sobre la massa i ruixa per sobre amb la cobertura preparada.
Talla els triangles de formatge Gala pel mig i col·loca uniformement per tota la superfície del pastís perquè pugui fondre's bé a l'hora de coure al forn.
Preescalfa el forn a 200 graus i cou el pastís durant 30 minuts.
Aleshores el pastís ja està a punt i es pot servir!

Notes

Pastís de pèsols amb cansalada, fàcil de preparar i que també agrada als més petits.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1917 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: