Carbassons al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 carbassons tots iguals.
  • 3 fetges de gallina.
  • 20 grs. de mantega.
  • 30 grs. de formatge ratllat.
  • 25 grs. de llar.
  • 1 ceba mitjana.
  • 1 cullerada grossa plena de pa ratllat.
  • Aigua.
  • Sal.
  • Una mica de canyella en pols.
  • 2 rovells d'ou durs.

4 racions

Elaboració

Partirem pel mig de llarg a llarg i amb la seva pell els carbassons i els posarem a la cassola amb aigua bullent i sal.
Un cop cuits i freds els buidarem amb compte de no trencar-los i guardarem la polpa.
Fregirem a la paella amb llard, la ceba pelada i trinxada.
Quan rossegi hi afegirem els fetges de gallina i, acabats de fer, ho aixafarem tot i hi afegirem la polpa que haviem guardat dels carbassons, el pa ratllat, sal, canyella i els dos rovells d'ou dur.
Amb tot plegat farem una pasta que utilitzarem per farcir els carbassons.
Un cop col•locats en una plàtera els recobrirem amb el formatge i amb trossets de mantega i els ficarem al forn fins que estiguin daurats


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4519 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Alícia Ribot i Sabaté diu:
Aquesta recepta està molt bé. Els carbassons m´agraden molt però jo substituiré els fetges de gallina per encenalls de pernil i ja us explicaré com ha quedat.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: