Platillo de sípia i conill amb pèsols, i la picada de la iaia Montse Categoria: Carns (estofat) Dificultat: Mitjana
Mandonguilles estofades en salsa rocafort, amb pèsols i xampinyons Categoria: Carns (estofat) Dificultat: Fàcil
Ous remenats amb xampinyons, gambes i botifarra negra de perol Categoria: Ous i làctics (remenat) Dificultat: Fàcil
Cassola marinera de verats i musclos, amb patates i allioli negat Categoria: Peixos i mariscos (estofat) Dificultat: Mitjana Valoració:
Llengua de vedella arrebossada a l'andalusa, amb cruixent de verdures Categoria: Carns (milanesa) Dificultat: Mitjana
Triangles de pa torrat amb salmó fumat, olivada i olives negres picades Categoria: Amanides i plats freds (aperitiu) Dificultat: Fàcil Valoració:
Rotllets de salmó fumat amb margallons i salsa rosa Categoria: Amanides i plats freds (amanida) Dificultat: Fàcil