Triangles de pa torrat amb salmó fumat, olivada i olives negres picades
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Cinc llesques de pa de motlle tallades en dues meitats
- Un sobre de salmó fumat
- Un pot d'olivada petit
- 50 grams d'olives negres sense pinyol
- Mantega (no margarina)
5 racions
Utensilis
Una placa de forn amb paper sulfurat
Un pinzell
Un bol de vidre petit
Un cassó mitjà
Una safata de cartró amb blonda
Elaboració
Primerament, tallem les llesques de pa de motlle en dues meitats, i posem els triangles en la placa de forn amb el paper sulfurat, i els enfornem a 180º, fins que el pa ja és ben daurat i el reservem.
A part, en un cassó amb el foc ben baix, desfem la mantega, i amb un pinzell pintem tots els triangles de pa amb la mantega empomada, i tot seguit els cobrim amb el salmó fumat, i amb l'espàtula de plàstic, fem una lleugera capa d'olivada, i al damunt repartim una mica d'olives negres sense pinyol, picades amb un ganivet,i ja podrem posar els triangles en una safata de cartró amb blonda,ja ho tindrem llest per servir a taula.
1h 10min
Notes
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina dels aperitius Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2633 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.