Triangles de pa torrat amb salmó fumat, olivada i olives negres picades

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Cinc llesques de pa de motlle tallades en dues meitats
  • Un sobre de salmó fumat
  • Un pot d'olivada petit
  • 50 grams d'olives negres sense pinyol
  • Mantega (no margarina)

5 racions

Utensilis

Una placa de forn amb paper sulfurat
Un pinzell
Un bol de vidre petit
Un cassó mitjà
Una safata de cartró amb blonda

Elaboració

Primerament, tallem les llesques de pa de motlle en dues meitats, i posem els triangles en la placa de forn amb el paper sulfurat, i els enfornem a 180º, fins que el pa ja és ben daurat i el reservem.
A part, en un cassó amb el foc ben baix, desfem la mantega, i amb un pinzell pintem tots els triangles de pa amb la mantega empomada, i tot seguit els cobrim amb el salmó fumat, i amb l'espàtula de plàstic, fem una lleugera capa d'olivada, i al damunt repartim una mica d'olives negres sense pinyol, picades amb un ganivet,i ja podrem posar els triangles en una safata de cartró amb blonda,ja ho tindrem llest per servir a taula.

1h 10min

Notes


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2766 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: